Crater of the Mount Eden

Outside the Central Business District

Nå da da… Mine ting var der stadig her til morgen. Jeg fik nemlig fat i min hængelås i aftes, så nu kan jeg gå og låse alles ting inde og nægte at udlevere det igen til dem (hvis jeg nu skulle få lyst til det).

Jeg vågnede omkring kvart over ni i dag, og smuttede ned på Neo Espresso Café for at få noget morgenmad, dejlig müsli tingelihut med mælk, to stykker toastbrød med smør og noget klamt te. Jeg blev hurtigt færdig, for jeg var jo lidt nervøs for måske ikke at nå i banken til tiden. Men den var stadig åben, og jeg kom til rimelig hurtigt. Damen ved skranken var virkelig venlig og oprettede hurtigt en konto til mig, og jeg fik udleveret et EFTPOS med det samme. EFTPOS er ligesom et almindeligt hævekort, men som også kan bruges i almindelige butikker, dog ikke et kreditkort.

Efter det – kom jeg lige til – at gå hele vejen fra Downtown Auckland til Mount Eden som ligger ca. 100 lysår uden for det område i byen hvor jeg bor. Jeg har ikke lige undersøgt afstanden, men det var sgu hårdt, da der lige skal tages højde for vejret, de mange bakker, en 7 kg tung taske og så måske også lige det, at man ikke kendte vejen. Men jeg kom derud, og det var et helt betagende syn der mødte en blot halvvejen oppe ad bjerget. Endnu bedre blev det jo, da jeg kom helt op og så udover Auckland Centrum. Desværre har det været en lidt skyet dag i dag, men jeg kunne da se det væsentligste af byen deroppefra. Et andet særsyn man støder ind i på toppen af Mount Eden, er det enorme krater. Mount Eden er ikke blot et af mange vulkaner i Auckland, men en af de aktive! Det er dog ikke lige noget man spekulerer allermest over, når man står deroppe.

Herefter tog jeg godt nok bussen tilbage til hostlet, for der var ingen chance for, at jeg skulle tage den lange tur tilbage igen!

Så er vi nået til det punkt, hvor jeg satte mig for at skrive det her, så vi begiver os lige i nutid…

Om lidt står valget mellem at læse videre i Twilight eller få noget frokost, så må lige konferere med min mave omkring dette. Ellers tror jeg resten af dagen bliver ganske rolig, og i morgen tager jeg på New Zealand Maritime Museum i Viaduct Harbour inden jeg tager ud på Whale & Dolphin Safari.

Ah jo, jeg har ringet til MagicBus og fortalt dem, at jeg tager med til Paihia på mandag, så det er også ordnet. Der kører vi ca. klokken halv otte om morgenen. Når jeg ankommer til Paihia ved jeg ikke hvor meget jeg får skrevet, men bliv endelig ved med at kigge – der kommer lige pludselig noget nyt!