On a boat safari outside Auckland.

Bloody Marvellous!

Der skal ikke andet end en søndag til for at få omvendt selv de særeste sjæle, deriblandt mig selv. Jeg holder nu stadig fast i, at det er en ret så upraktisk indrettet by, men det har da omvendt også sin charme, idet man derved får mere ud af at komme lidt ud af centrum.

Pissegod dejlig morgenmad. Sådan beskrives det vidst bedst hvad jeg fik i morges, Bacon & Eggs samt toast og en appelsinjuice plus en fed atmosfære i ”bagericaféen”. Derudover var den næsten biltomt udenfor pga. søndagen, så man kunne helt stressfrit spise sin mad. Derfor var en opringning til Mor og Far da en selvfølge, så de lige kunne blive opdateret i hvad deres søn indtager hernede af multikulturel mad og under hvilke omstændigheder.

Herefter var jeg i Downtown Shoppingcenter i dag og gøre det som alle bilerne gjorde udenfor – osede! Det var fedt, og jeg må være ærlig at sige, at de eneste tidspunkter, hvor jeg tænker på penge, er når jeg skal have mad. Så en halv time til tre kvarters shopping udløste et knæk på den danske nationalbank, da jeg skulle af med 147 NZD. Det lyder af meget, men er faktisk kun en små 500,- kr. Dette køb indebar blandt andet en Travel Diary (den var simpelthen for fed), en kasket og T-shirt og en rigtig ægte New Zealænder læderhat (billede følger senere, når den egentlig tages i brug)! For resten nævnte damen, som hjalp mig med at finde den rette hat, at jeg var dansker (godt set på flaget, hehe), men at jeg derudover har engelsk accent – YES tredje person på fire dage! Det lover godt…

Så jeg rendte som Sonic op ad Queen Street, for at smide tingene – ahh! Min roomie sov stadig, grr… Nå, jeg listede lige ud og børstede mine tænder efter den overfede morgenmad, og så smuttede jeg ellers tilbage til Viaduct Harbour for at nå båden til the Hauraki Gulf og noget Hval safari!

Og så var der ellers dømt bølger til den store guldguldguldguldguldguldguldmedalje…
Det lyder måske for skrækkeligt til at være sandt – men det er det desværre – folk brækkede sig i stride strømme, så båd mandskabet havde da noget at lave, fnis fnis.
Endelig efter tre timer får vi øje på noget….

…fugle.

Men tag ikke fejl! Dette er tværtimod et skidegodt-Egon signal for hval og delfin spottere, da ”hk”#T(#)R¤)98908” (kan ikke lige huske forklaringen, hehe), så nu var der delfiner! Se video på facebook eller Youtube!
Men dog, grundet at så mange folk var blevet dårlige, og at det tog så lang tid bla bla bla, fik vi alle sammen en complimentary voucher til ENDNU en tur! Pissefedt siger jeg bare! Den kan nemlig også indløses i Bay of Islands.

Så, bottom line, Auckland er faktisk rigtig fed på mange måder, man skal bare holde sig uden for centrum hvad angår overnatninger. Ellers er her virkelig fedt! Det kunne jeg også mærke på båden på vejen tilbage (her havde bølgerne nemlig lagt sig), at det har sådan set været nogle ret cool dage her i Auckland.

Så nu har jeg fra klokken 17:30 til ca. 21 brugt tiden på at vaske tøj, pakke taske, skrive blog og læse TWILIGHT! Det er bare så fed en historie og filmen er faktisk meget tro mod den (indtil videre da)!

Men vi snakkes ved gutter og gutterinder!

p.s. undskyld kvaliteten på filmene!