The Gosse Organice Farm at Haruru falls

Paihia Part Two

I dag var jeg oppe omkring kl. 8. Smuttede med det samme ud i køkkenet og fik mig noget morgenmad, ganske simpelt – troede jeg – bare med noget toastbrød, men så! Vegemite! Vegemite! New Zealændernes svar på… Ja, det ved jeg faktisk ikke. Det er meget surt, men smagte faktisk ok, men man skal simpelthen bruge så lidt, så man tror det er løgn. En lille klat til et stort stykke toastbrød, og så bare ellers smøre det udover så meget brød som muligt, for at tynde ud i det.

Herefter blev jeg sammen med Roman sat til at arbejde på deres skur i haven, som de vil have lavet om til et soveværelse til deres WWOOF’ere. Det svinske ved alle huse hernede (også de nybyggede  huse) er, at de ingen isolering har, så der bliver nok ret koldt derude.

Efter arbejde fik Roman lokket mig ud på en løbetur til Mount Bledislou, der ligger ca. 5 km væk. Det tog ca. en time og et kvarter, og jeg var helt udmattet, da jeg kom tilbage, så jeg skyndte mig lige i bad og så var der aftensmad… TO TIMER senere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *