Random evening at the Gosse Family.

Paihia, planting!

I dag fik jeg mig taget sammen til at stå lidt tidligere op, så jeg var klar til arbejde allerede kl. halv ni i stedet for kl. ni, som det blev i går. Jeg fik nogle dejlige omeletter til morgenmad lavet af Sonja!

Sonja satte mig til at grave huller sammen med Melanie og Francine. Vi skulle nemlig plante en masse træer samt Lavendel og Rosmarin. Vi nåede dog ikke Rosmarinen, da jorden var ekstrem tør og hård, så det var sgu ikke lige helt nemt, så det gør vi færdig i morgen i stedet.

I mellemtiden var alle andre smuttet fra basen, så det var kun Roman, Melanie, Francine og mig selv til frokost. Sonja havde lavet noget suppe i morges, så det stod klar på komfuret – det skulle blot lige opvarmes lidt. Dette var dog ikke nok til Roman, så han måtte også lige have tre toast sandwichers ved siden af. Roman spiser altid for tre personer, det er HELT vildt! Både til morgen, frokost og aften.

I eftermiddags efter alle var vendt hjem, sad jeg lidt i dagligstuen med Sonja og Tony og snakkede lidt om hvordan det var gået, lidt om deres hund Paddy og lidt forskelligt. Det var rigtig hyggeligt, og her fik man ligesom følelsen af at være hos nogle rigtige mennesker frem for et eller andet hostelmed ansatte omkring sig.

Lidt efter smuttede jeg i bad og så hjalp jeg ellers med at lave mad – vi fik Nachosmmmh! Under madlavningen fortalte jeg Sonja, at min far havde spurgt, om jeg ville have en kopi af sin kogebog, men også, at jeg ikke havde svaret ham på det. Vi fandt begge ud af (hør nu efter far), at vi gerne ville have et par stykker, der ikke er for vanskelige at lave sendt i en e-mail, tak.

Det er efterhånden ved at udvikle sig til en tradition at spille kort efter aftensmad, så igen i dag sad vi og spillede Uno. Vi måtte dog stoppe lidt pludseligt, da Will – en maori bekendtskab – stak næsen forbi for at snakke med Roman omkring en længere kajaktur. I stedet sad Melanie, FrancineTravis (Sonjas og Tonys søn) og jeg og spillede videre. Så gik Melanie, så gik Travis og herefter gik Will igen, hvilket egentlig bare sendte alle andre i seng, så der sad jeg stadig ved Unobordet med Francine med en kop te i den ene hånd og kortene i den anden. Vi besluttede os så for, at vi ikke gad spille mere efter en runde bare os to. I stedet fik vi snakket, hvilket var rigtig hyggeligt.

Så nu ligger jeg her. Gør mig parat til i morgen ved at få en god nats søvn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *