Having a dinner in honor of Travis' Birthday as far as I remember.

Paihia, Bowls..

I dag har bare været den mest crazy dag af dem alle – indtil videre. Der har været regn i stride strømme, og mens man står og planter Rosmarin langs skranten, begynder det at regne. Det passede alt sammen lige med, at det regner, så tager man jakken på selvfølgelig. Så tager man den endelig af bedst som man tror det er stoppet, og så begynder det igen. Skyerne hernede bevæger sig simpelthen så hurtigt over himlen, så man tror det er løgn, og derfor skifter vejret også så pludseligt.

Det meste af dagen brugte vi på at plante Rosmarin for at pynte lidt på det hele (der var kun lige omkring en halvtreds stykker) og tiltrække bier. Der var ukrudt OVER det hele, så det tog sin tid, men vi blev færdige og jeg smuttede i bad inden jeg skulle ud på min lille travetur/gåtur til Mount Bledislou (ja, der hvor jeg løb til forleden) sammen med Franciska. Dette aftalte vi i aftes efter Gosse’s aften Unospil.

Turen til Mount Bledislou var rigtig pæn, også selvom det meste af den foregår på vej. Jeg havde jo ikke rigtig mulighed for at nyde det på min forrige tur dertil, da jeg skulle løbe. Men denne gang havde jeg masser af tid, og hvert et skridt var en ny fornemmelse, nemlig en fornemmelse af smerte i lægmusklen fra løbeturen i forgårs, hehe. Men vi kom da frem, og vi stod på Mount Bledislou og nød udsigten over Bay of Islands. Fantastisk!

Efter aftensmaden (som vi havde ca. 10 minutter til at spise i) skulle vi til Bowls. Lidt á la Petanque, bortset fra, at dette er indendørs og med en vægtbelastning indvendigt i den ene side af kuglen, så man skulle ligesom sigte meget forsigtigt for bare at komme i nærheden af den hvide kugle. Dette var rigtigt hyggeligt, og det var på en måde også formålet med det. Det er de lokale, der mødes en gang om ugen og spiller dette. Man skal betale 2$ for det, men det er så tre runder, på hver ca. en halv time.

Nu vil jeg smutte i seng, for jeg er rigtig træt og skal tidligt op og arbejde videre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *