Yea, look what I found!!

Paihia, 2 for $7

I dag var faktisk endnu mere skør i går med hensyn til vejret. Det kom og gik endnu vildere i i går, og alle var ved at blive skøre af det her. Nok mest af alt, fordi her var lidt forårsrengøring her i dag.

Jeg fik resterne af Chili con Carne smidt i hovedet til morgenmad, hvilket altså er lidt underligt, når man er vant til… ja brød i hvert fald. Men det smagte fint nok, og det var et eller andet sted godt med ikke kun varm mad til morgenmad, men også noget med chili i, så man rigtig kunne vågne.

I dag har jeg lavet lidt meget forskelligt. Jeg har fjernet ukrudt, jeg har plantet planter, fjernet ukrudt med ”the Weed Eater” og renset loftet i entreen.

Hen ad eftermiddagen omkring kvart i fire, spørger Sonja, om jeg ville med ud at handle, og det ville jeg da gerne. I formiddags fik vi lidt te og kage, så dén vidste jeg jo bare var vildt god.

Jeg ligger her og falder halvt i søvn, så nu trykker jeg altså udgiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *